RólunkCubeMéretekCubeReferenciákCubeÁrakCubeKapcsolat
Kockakő (macskakő) burkolatKockakő (macskakő) burkolatKockakő (macskakő) burkolatKockakő (macskakő) burkolat

Rólunk

Egyre jobban elterjedt a természetes anyagok felhasználása a tereprendezésben, kiszorítva a betonból gyártott elemeket, amelyek kevésbé tűrik az időjárás viszontagságait. Cégünk andezitből gyárt különböző típusú kockakővet, szegélykővet, járólapot, burkolólapot, járda valamint útburkolásra alkalmas kockakővet (macskakövet).

Termékeink amellett, hogy tartósak és időtállóak, környezetükben szolid, barátságos érzést váltanak ki a szemlélőből. A cégünk által gyártott kockakővek bármilyen térben felhasználhatóak, nagyon jól tűrik a fizikai terhelést, újrahasznosíthatóak. Professzionális szerszámok és gépek, valamint magasan kiképzett munkaerő biztosítja termékeink minőségét, melyhez hozzájárul a településünkön található nagyon jó fizikai tulajdonságokkal rendelkező alapanyag és a nagy múltú kőfaragás.

Az alapanyagot az erre szakosított laboratórium bevizsgálta és kitűnő paraméterekkel rendelkezik (terhelés: 180 N/mm, fajsúly: 2,7 kg/dm), kopásállósága és fagy-olvadásmutató eredményei is kitűnőek.

A gyártási folyamat legfontosabb eszköze a hidraulikus prés, 50-60 tonnás nyomóerővel, ami képes akár a 30 cm-es kőtömböket is hasítani, alkalmas bármilyen méretű szegélykő gyártására.

Ajánlások

Quote Mark
Cégünk és a Cubic Stone Andezit között több éves, sikeres együttműködés bontakozott ki az évek során. Kéréseinket és kereséseinket mindig időben és hatékonyan teljesítették. Bizton számítunk termékeikre, hatékony és gyors munkájukra, valamint tanácsaikra egy-egy munkálat kapcsán.
Quote Mark
– Nagy Anna
RólunkMéretekReferenciákÁrakKapcsolatOldaltérkép
Kockakă rakás